Header smal 1

Over Kopersbelangen Stichtse Vecht

Kopersbelangen Stichtse Vecht (voorheen Kopersbelangen Maarssen) is opgericht in 1975. Aanvankelijk is Kopersbelangen Maarssen opgericht om de bewoners van de nieuwbouwwoningen in Boomstede te ondersteunen bij de oplevering van hun woning. Het bleek een concept waar veel vraag naar was en inmiddels is Kopersbelangen Maarssen met ruim 800 leden dan ook gegroeid tot een van de grootste belangenbehartigingsorganisatie in omgeving Stichtse Vecht.

Dagelijks zetten enthousiaste vrijwilligers zich in om de leden in hun behoefte te voorzien. Deze behartiging strekt zich van het selecteren van bedrijven voor klein en groot onderhoud, tot collectieve acties ter verbetering van uw woongenot.

Waar wij voor staan

Kopersbelangen Stichtse Vecht” creëert een platform van bedrijven voor al het klein en groot onderhoud aan uw woning. Daarnaast vertegenwoordigt zij actiematig de belangen van de leden.

Bovenstaande missie geeft weer dat Kopersbelangen Stichtse Vecht naast een leveranciersplatform ook (collectief) belangenbehartiging voert. In het verleden heeft Kopersbelangen hier bijzonder goede resultaten mee behaald.

Kernwaarden die bij Kopersbelangen Stichtse Vecht hoog in het vaandel staan:

TRANSPARANTIE
TOEGANKELIJKHEID
BETROKKENHEID

Voordelen lidmaatschap

  • Korting bij aangesloten bedrijven

  • Ruim 30 leveranciers binnen handbereik

  • Om het jaar ontvangt u een handig jaarboekje

  • Profiteer van collectieve belangenbehartiging

Succesvolle acties welke Kopersbelangen in het verleden heeft opgezet:

  • Bijeenkomst en voorlichting brandpreventie

  • Actie wijkreiniging

Als inwoner van de gemeente Stichtse Vecht en omgeving, kunt u lid worden van Kopersbelangen Stichtse Vecht. Als lid kunt u gebruik maken van verschillende aanbiedingen en kortingen bij de aangesloten leveranciers. Naast dit prijsvoordeel, wat kan oplopen tot vele tientallen euro’s per jaar, zet Kopersbelangen Stichtse Vecht projectmatig acties op ten behoeve van uw belangen.

WORD NU LID »

Kortom, veel voordeel voor een bescheiden bijdrage van € 9,50 per jaar!